Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
Sveiki, turiu bedu su S2000 , gal patarsit
Japas
dar karta sveiki s2000 fanai, pas mano eske pradedant vaziuot kazkas sutarska, kaip metalas i metala, toks tarkst o po to viskas ok, vel begi jungi ir vel toks garsas...kas gali but? reduktorius ar kazkas kito? kur galima pasiremontuot ar bent tikra beda suzinot? galvojau pas Keta hondatuning.lt , bet pirma norejau Jusu paklaust.Dekui labai
KaziuS2000

Afanasy
jei reikia stock reduktoriaus arba kitaip vadinamo final gear tai turiu gamyklini.
Informuok jei ka 868738919
Final gear 4.44
Ferodo DS Performance brakepads

Karlos
Taip paprastai niekas tau neatsakys.
Reikia zinoti bent is kur garsas sklinda.
Apziurejus butu aiskiau.
Po darbu galeciau uzmesti aki i tavo s2k, skambtelk.
S2000 03' black
S2000 02' silver
CRX i-VT 91' blue pearl
CRX 1.6i-16 88' white

Japas
Aciu uz info, paskambinsiu Jums kai grysiu i Lietuva, labai dekingas Smile
KaziuS2000

Schummy
Pagal tavo pasakojima tai galinio reduktoriaus liuftas. Pas visas eskes jis yra, tik pas vienas daugiau jis jaucias pas kitas maziau. Gal ten nieko ir blogo, tik kad tas jausmas nemalonus.

www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Hool
pas mane irgi panasi yra bet tik kaip "paduodi daugiau smarves" bet netiek kad ratai prasisuktu... + jauciasi kaip susukus pradedi judeti...
+ kaip vaziuoji per "gulincius mentus"

ilgai sedejau S2ki saite bet tokio tiesaus atsakymo neradau... vieni kaltino centrini st disko varzhta, kiti diffa, treti duslika..

http://127.0.0.1
Garis
Mano eskei ir budavo toks garsas, dazniausiai tai keician vaziavimo krytpi - is atbulinio pirmyn arba atvirksciai. Po to kai kazkada reikejo atsukinet pusasius, surinkinejant priverziau su dinamometriniu raktu kiek priklauso niutonu, rezultate garsas dingo.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Japas
buvau hondatuninge, tai pasiziurejo viska, realiai bedos nera, nieko blogo, hazkoks liuftas yra 0.2 mm, bet garsas tikrai nemalonus, butent kai begius jungi, na jei ka dar parasysiu jei beda kazkaip ispresiu, bet reik pasitaisyt, nes tikrai nemalonu Sad((
KaziuS2000

Hool
savaitgali kilo nauja mintis del to garso....
bent jau pas mane laaaabai panashu kad laisviau vaiksto galinio rato vidine granata... (labai jau panasu garsa leidzia kaip "klibini"Wink

beje kazkuria diena prasilenkem vaziuodami y sesku kalna Smile
Redagavo Hool 2009.08.25 06:48

http://127.0.0.1
Japas
Na as dar vazineju su savo beda, bet va tas garsas dingo...nesuprantu tai yra tai nera Grin pamenu, maciau tave ant sesku kalno, man net gera kai su kita eske prasilenki. Buvau pastates savaja i garaza, vazinejau su savo smartu, kazkuri vakara paemiau pasivazinet eske, ne nu bet unreal kaip masina traukia, respect s2000Cool
KaziuS2000

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita