Peržiūrėti temą
 Spausdinti temą
spalvos patarimas
strixas
noriu keisti spalva i kazka kolkas silver stone (pilka) i kokia siulytumet keisti
autoparkas

Japas
Sveikas, as va keiciau spalva tai issirinkau populeriausia geltona, taciau ne standarta, o gilios perlo spalvos, siaip super good atrodo, taciau jei dazyciau kita eske tai tuo atveju baltai, tad siulau balta spalva, nes didina automobili ir siaip jei labai tinka Wink bet tu spalvu ivairove unreal daug
KaziuS2000

MTB
koks tikslas keisti spalva? grazi juk ir pilka, reik tik isores detales kaip ratus ir pan derancius parinkt. perdazyt kokybiskai yra ka veikt, ir masinos su pakeista spalva iskarto kaina krenta jei galvot apie pardavima ateityje

http://kitaip.tumblr.com/
Schummy
Siulyciau ryskiai melyna, arba tamsiai pilka nu arba balta. Tik ne geltona! Smile
Ziurek kuriu spalvu maziausiai ant lietuvos.
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Japas
spalva keiti, kad ta spalva jau nespalva, as niekados masinos neperdazinejau nesant reikalui, o ,kad gerai perdazyti, tai netik labai sunku, bet ir rast zmoniu kurie imtusi ja puikiai paruost ir perdazyti , zodziu, bet spalva duoda savo, grazi spalva yra grazi spalva Smile siaip jo, uztenka jau ant Lietuvos geltonu eskiu, nes visi jau galvoja, kad s2000 tik geltonos buna Grin

KaziuS2000

strixas
tam kad man reikes dazyt priekinius sparnu nes noriu posukius panaikint , ir siaip nera taip brangu keisti ta spalva tuolab as permetinesiu vaira is savo anglo man ir atrodo balta labai dera ypac prie mano spoon buferio
autoparkas

Japas
Tikrai 100 % balta atrodis puikiai, tad tikrai bus super Smile na tai kada jau dazysi?
KaziuS2000

strixas
yourikoh.files.wordpress.com/2008/05/spoon_s2000.jpg image.automotive.com/f/features/8786969+pheader/htup_0803_07_z+spoon_sport_honda_s2000_demo_car+mean_front+end.jpg va tokia bus kazkada iskyrus hardtopa nes negrieit as ji ikasiu ir nezinau ar man jo reikia Smile del sparnu irgi galvoju nes realiai jie gaunasi uz dyka pardavus OEM gal kas zino kur gauti mugen style hood arba darom group bay ir pasikopinam kam reikia Smile
Redagavo strixas 2011.03.11 08:14
autoparkas

Japas
O akmenukais nenudauzysi priekiniu sparnu? atrodo unreal gerai, tkekimes viska pasidarysi Wink
KaziuS2000

strixas
tai tas ir gazdina mane istikro del nudauzymo galvoju kad yra plevele ta apsaugine gal ji butu liuxs
autoparkas

Japas
nebent plevele, nes tikrai nudauzys, as su standartiniais sparnais vazineju, ir tai galvoju apacioj pritvirtint purvasargiukus, nes kampu gaila Sad
KaziuS2000

Schummy
I laka elastiko reikia pilti! 25-30%

strixas
tai gal ce suaitu ir priekiniam buferiui kad nuo akmenuku neatsokinetu? gal padarom mugen kapotu group buy perkam viena ir pakopijojuojam ? Smile
autoparkas

Schummy
tai elastikas ir skirtas priekiniam buferiam. arba plastikam kurie kaskiek lankstosi. Bet niekas ir nedraudzia kitu vietu su juo lakuot. Bet persistengti nereik, nes toks lakas nesipoiliruoja, o braizosi greiciau.

Del kapoto as uz.

Schummy
apie toki kapota kalbam ?
Schummy prisegti paveiksliukai:
ramasvaro1.jpg

Redagavo Schummy 2011.03.14 20:29

Baisuoklis
Aš čiuju irgi už bučiau, jei labai kosmosiška nebus Grin

Japas
na ir man neblogai butu pasidailinti tokiu kapotu, keliu ranka Wink
KaziuS2000

Garis
Elastikas i dazus nepades sitoj vietoj, vistiek isdauzys.
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

strixas
jo apie toki Smile kas nori apsiimpt Smile
autoparkas

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita