Peržiūrėti temą
Honda S2000 » Honda S2000 » Bendras
 Spausdinti temą
Ar ką domintų Hard topo laikikliai?
Gazass
Galvoju siųstis sau, nes su gaminimusi Lietuvoj nujaučiu didesnė bėdą.
Kaina mano akimis būtų labai gerai - gerokai pigiau nei OEM tvirtinimai, o atsukt kelis varžtus aš nematau bėdos iš esmės.

Nuoroda: http://www.izzysc...ckets.html

Jei kam būtų idomu, kontaktuojam, pigiau shippingas bus vienu metu Smile
Redagavo Schummy 2012.08.30 08:10

Garis
Pagaliau kazkas sugalvojo alternatyva OEM tvirtinimams uz nesamoninga kaina. Nors ir uz situos kelis metalo gabaliukus per brangu moket. Pas mus ispjaut tokius kainuotu manau koki 100Lt... Juo labiau kad brezinys duotas, tik reikia masteli pasigauti ir paskui islenkimo kampus susigaudyti (su kartonine zagatofke pvz.) Gaila kad man nereikia, neturiu hardtopo, a tai uzsiimciau gamyba...
Laivavedžių kursai - www.laivavedys.lt

'03 S2000 2.0 VTEC For fun
'11 CX-7 2.2 MZR-CD For family
'96 Pajero 2.8 D For towing
'99 Accord 1.8 VTEC For winter
Kujeju©...

Schummy
Tai cia ne jokia naujiena, senai jau jie sugalvoti. Kai atsirado miugeno stogai tai tada ir atsirado siti laikikliai. Cia jokio stebuklo ji paciam pasigaminti.
Ot kad kas pasiulytu tikra alternatyva OEM greitai junciai tai butu gerai.
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Gazass
Schummy, kiek kartų per metus nuėminėji/uždedinėji kietą stogą? Smile
Aš kai įsivaizduoju tai darant 2 kartus, tai ir varžtus atsukt nėra bėdos iš esmės.
+ kaip suprantu tokie laikikliai sumažina barškėjimo, girždėjimo galimybes.

Pasigamint tikrai galima ir čia, bet mano akimis vertinant savo laiką, tai paprasciau nusipirkt už 300 Lt. Pasigamint ženkliai pigiau nemanau kad gausis. O dėl 50 Lt skirtumo aš mieliau namie pabūsiu laukdamas siuntinio Grin
Redagavo Gazass 2012.08.30 12:52

Schummy
Barska tai stogas trindamasis i masina, o ne laikikliai. Ir ne galas barska o priekis.
I metus nuimu du kart ir du kart uzdedu Smile buvo situacija kai butinai reikejo nuimti stoga. Bet tikiuos daugiau tokiu situaciju nebus Smile
www.s2000.lt/images/news/s2000log.jpg

Peršokti į forumą:
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
S2000.lt E-Paštas
Facebook

Vieša apklausa
Kokios spalvos S2000 Jums labiausiai patinka?

Juoda

Balta

Sidabrinė

Geltona

Mėlyna

Raudona

Kita